Wiizair anul asta tot a schimbat politica bagajelor de la un troller in cabina avionului daca este loc, daca nu il ducea in cala pentru cei fara wizzair prirority!  si un troller+ un rucsac mic la bordul avionului pentru cei cu „wizzair priority”. Eu care calatoresc cu aparatura foto dupa mine eram nevoit sa cumpar „priority” sa pot lua cu mine si geanta cu aparatul foto si trollerul, sa le stiu in siguranta ca na, e vorba de 1000 si ceva de euro in aparatura foto si nu as vrea sa o vad busita prin cala!

Veste buna!  De la 1 noiembrie wizzair schimba din nou politica bagajelor acceptate la bordul avioanelor, asa ca cei care nu cumpara wizzair priority pot lua in avion doar un rucsac  ce nu trebuie sa depaseasca dimensiunile de 40x30x20cm.  Asta fara sa platesti nimic pe langa pretul biletului de avion. Inainte puteai lua un troller cu dimensiuni apropiate care era dus in cala, acum daca vrei sa iei cu tine si un troller de 10kg trebuie sa-i faci check-in si sa platesti inca 67 lei!

Ce este nou inclus in pachetul Wizz Priority! Pe langa un troller mic cu dimensiunea maxima de 55x40x23cm cu o greutate maxima de 10kg,mai poti lua cu tine un rucsac de 40x30x20cm. Inainte mai puteai lua cu tine o mica geanta, acum poti lua un rucsac maricel!

 

Ma asteptam sa fie buna stirea asta, asa cum am scris initial dar se pare ca nu este!! Daca vrei sa iei cu tine si un troller micut de 10kg si nu ai priority trebuie sa-i faci check-in dinainte si sa platesti cei 67 lei!

 

In concluzie! Companiiile aeriene „lowcost”  introduc taxe peste taxe, si cand ajungi la un cost total afli ca nu prea mai e Low. Platesti bagaje, platesti loc in avion si toate astea se aduna si nu prea mai e LowCost!  

Exemplu mai jos:pretul biletului a fost vreo 300 lei, dar dupa ce cumperi locurile in avion si wizzpriority mai dai vreo 200 lei. Daca mai cumpar si wizztransfer de la aeroport la hotel, ca in unele tari/insule transportul in comun e foarte greoi si tre sa schimbi 2 autobuze sa ajungi la hotel, esti nevoie sa cumperi si airporttransfer care mai costa si ala vreo 100 de roni cel putin!

Adica dupa ce platesti toate taxele astea, mai platesti inca odata biletul de avion!!

 

 

158 total views, 1 views today

De la 1 noiembrie wizzair schimba din nou politica bagajelor!
Etichetat pe:                            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!