Facebook nu va fi o vesnicie! | Facebook it will not be a eternity!

In ziua de astazi totul este pe facebook. Parerea mea e ca nu este bine sa depinzi de facebook.. De ce? pentru ca intr-o buna zi se va inchide.. Cum orice inceput are si un sfarsit pe pamantul asta! De asta eu cele mai importante fotografii prefer sa le printez, si la fiecare sfarsit de an sa fac cate un album foto printat cu cele mai memorabile amintiri ale mele, ca sunt facute fotografiile in tara ca sunt prin calatoriile mele din Europa.

M-am „Trezit” tarziu dar macar eu mi-am dat seama de treaba asta si incerc sa recuperez timpul pierdut, si sutele/miile de fotografii pierdute de pe hdd defecte sau de pe site-uri inchise gen „Panoramio”!

Asa va recomand si voua sa faceti, sa printati macar o singura data pe an cele mai importante fotografii ale voastre. Eu imi comand la fiecare sfarsit de an de pe cewe.ro albumul foto cu cel putin 30/50 de fotografii selectate de mine din acel an.

Ce o sa le mai para rau candva acelor oameni care isi tin toate amintirile doar in contul lor de facebook!

Fotografiile sunt “dovezile” a ceea ce am făcut noi in anii trecuți pe acest pământ, ce ar fi o viata pe pamantul asta fara astfel de amintiri? ar fi o viata irosita degeaba! Pentru ca fotografiile astea ne improspateaza memoria noastra ce cu timpul devine tot mai lenta, si o parte din aceste amintiri  se vor sterge din creier…  Si doar pe hartie vor ramane ani si ani!

 

 

Loading

Facebook nu va fi o vesnicie! | Facebook it will not be a eternity!
Etichetat pe:                                            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *