De ce sa calatorim?

Nu inteleg de ce oamenii trecuti de 60 de ani nu mai calatoresc si se plafoneaza asa intr-un aer din asta invechit unde nimic nu se mai intampla. Este gresit oameni buni „calatoria nu are limita de varsta” asa ca atat timp cat te poti misca si esti apt de un zbor cu avionul nu sta, nu pierde timpul caci nu te mai intalnesti cu el.

Calatotoreste chiar daca ai 60+

Viata este foarte scurta si trece repede cum si anii trec val vartej. Este pacat sa nu pui putin deoparte si sa calatorim macar o singura data pe an daca de ex ai trecut de 60 de ani. Mentalitatea romanilor este invechita si comunista si oamenii din pacate nu-si mai traiesc viata dupa 60 de ani.

Nu zic ca nu sunt si cazuri de oameni care nu mai pot calatori din cauza bolilor adunate si care-i tinuiesc la pat. Sa ne fereasca dumnezeu de asa ceva dar uite ca din pacate nu scapam de ele.. Asa am pierdut-o si pe mama mea anul trecut cand nu ne asteptam.

Calatoreste prin Romania

De ce sa calatorim?

Inteleg nu mai poti zbura cu avionul deoarece ai o varsta si poate nu-ti mai este recomandat. Bine dar poti calari prin tara cu trenul, cu masina personala sau cu microbuzul. Multi romani fac greseala ca intai sa mearga prin strainatate sa viziteze tari indepartate dar ei prin tara nu au fost mai deloc..

De ce calatoresc eu?

E simplu, atunci cand calatoresc ma asteapta necunoscutul adica stii asa in mare cum e dar nu e tot aia. In ziua calatoriei pe mine ma cuprinde o bucurie de nedescris si de neegalat, iar cand aterizez in tara respectiva ma cuprinde emotia pentru ca e totul nou si necunoscut.

Eu de 6 ani de cand calatoresc mai „tare” imi planific si calatorii prin Romania dar si prin tari straine. Si uite asa am reusit in cei 6 ani sa vizitez aproape 3 sferturi de tara si vreo 10 tari. Imi iubesc tara si e pacat sa nu o vizitez pe toata. Si nu avem o tara mica si urata ci dimpotriva este o tara mare si frumoasa unde ai ce vedea.

Atasez si harta cu locurile vizitate de mine in Romania. La mine e pe stilu;” Mult a fost putin a ramas!

Asa ca nu mai pierde timpul pentru ca este unul pretios. Indiferent de starea ta emotionala gandeste-te ca trebuie sa-ti traiesti viata! Eu anul trecut desi am pierdut-o pe mama am avut puterea la 8 luni dupa sa calatoresc!

Drumuri bune si nu uita ca „Calatorului ii sade bine cu drumul”!

 119 total views,  1 views today

De ce sa calatorim? Cu amintirile ramanem, asa ca: calatoreste omule si nu pierde timpul caci viata este scurta!
Etichetat pe:                    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 × 3 =