La o plimbarica de weekend in Braila+Centru istoric si orologiu (Video)

La o plimbarica de weekend! Pe data de 14 ianuarie „vineri”, deci weekend am ajuns pentru prima data la Braila. De mult vroiam sa ajung dar pana acum nu a fost inca acea ocazie. Am evitat pana acum momentul din cauza ca nu exista tren direct si nici microbuz, singura varianta a fost sa iau din Galati microbuz spre Braila, iar din cauza ca este doar un singur tren direct inapoi spre Vaslui plimbarea a fost scurta de doar 2 ore jumatate.

Si asa am avut emotii la intors din cauza ca trenul de Braila spre Galati a intarziat 15 min si ca sa prind trenul de intors din Galati am coborat in Barbosi si am asteptat trenul altfel riscam sa raman pe acolo.

Plimbarica mea de la Braila

Plimbarica de la Braila a fost una scurta dar frumoasa! Braila are un centrul istoric foarte frumos cum Brasov si Sibiu are. In Galati nu gasesti asa ceva desi este oras mai mare, asta tine de trecutul fiecarui oras.

Cand ajungi in Centrul Istoric te lasi cuprins de acea atmosfera veche de altadata si de frumusetea cladirilor, desi mai sunt si cladiri care ar trebui reabilitate. Fata de Iasi de ex centrul istoric din Braila are mai multe cladiri vechi cu arhitectura frumoasa.

Pe langa Centru Istoric am vizitat si Orologiu Brailei care este o capodopera si are peste 100 de ani vechime. In Romania nu am mai intalnit asa ceva si pana si acum am vizitat 3 sferturi din tara. Mi-a placut asa mult ca mi-am si cumparat un suvenir cu el sa il am ca amintire.

In concluzie Braila este un oras care merita sa il vizitati dar nu asa pe fuga cum l-am vizitat eu datorita mijlocului de transport. Mai jos atasez si un video facut acolo.

Loading

Related Images:

La o plimbarica de weekend in Braila+Centru istoric si orologiu (Video)
Etichetat pe:                    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *