politica bagajelor la ryanair

Telegrafonline anunta ca se scumpeste petrolul, si in consecinta daca va mai creste mult pretul petrolului, este posibil ca termenul de „LowCost” sa nu mai fie plauzibil. Pentru ca si acum unele companii aeriene de tip LowCost gen BlueAir are niste tarife de te dor ochii cand le vezi. 200/300 euro nu pentru un bilet de avion nu prea mai este Low Cost.  Si in special Blueair are preturi mari la rutele de pe aeroporturile din provincie, unde probabil sunt mai putini calatori si trebuie sa compenseze cumva costurile zborurilor.

Specialistii din industria aviatica se asteapta la o reducere considerabila a profiturilor companiilor aeriene din Europa, pe fondul cresterii pretului la petrol!

IATA: Dacă preţul la petrol va depăşi pragul de 80 de dolari/baril, „va muşca mult” din profiturile companiilor

Asa ca trebuie sa ne asteptam ca o sa creasca mult preturile biletelor de avion. Este bine sa va faceti rezervarea de pe acum cand preturile inca nu au fost afectate, si daca puteti sa va planificati calatoriile si pentru anul viitor! Eu asa fac de cativa ani, cand prind preturi la oferta atunci rezerv, si economisesc asa cateva sute de lei!

Daca se vor scumpi mult biletele de avion, o sa calatorim mai putin cu avionul, putin si bun. Oricat de mult s-ar scumpi biletele de avion eu cel putin o singura data pe an tot voi iesi din tara sa vizitez o tara, un oras, un loc unde nu am mai fost!

Vacantele frumoase se organizeaza din timp, nu cu o saptamana inainte de a pleca, asa ca va sugerez si voua sa va planuiti vacanta cu cel putin 2 luni inainte, aveti numai de castigat daca faceti asta, cum am zis si mai sus. 1: gasiti bilete de avion mai ieftine. 2: va rezervati camera de hotel din timp, si iar puteti prinde preturi mai mici. 3: aflati care sunt obiectivele turistice din locul unde o sa mergeti, si nu in ultimul timp ce riscuri sunt in orasul respectiv.. Trebuie sa luati in calcul toate variantele, asta pentru a nu avea surprize neplacute acolo!

Loading

Related Images:

Se scumpesc biletele de avion, termenul de”Lowcost” ar putea fi pe cale de disparitie
Etichetat pe:                                    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *