Cand a aparut anul trecut Easybox de la Emag transportul era in medie in jur de 8 si 14 lei. Un pret decent si o varianta mult mai ok decat prin Posta Romana care livreaza de la 3 la 7 zile si tre sa mai stai si la coada sa-ti ridici coletul.

Anul asta am observat o majorare a tarifelor de transport prin Easybox, si de la 8-10 lei cat dadeam inainte acum vad ca a ajuns sa coste 25 lei fix cat costa o livrare prin Fancourier sau Cargus.

In ritmul asta eu unul nu cred ca voi mai alege sa primesc prin Easybox si ma voi intoarce la Posta Romana pentru produsele vandute de Emag ca este mult mai ieftin asa.. Dai in jur de 7-8 lei pe colet.

Inteleg ca tre sa le iasa si celor de la SameDay aka Emag ceva profit dar asa daca scumpesti de la 10-15 lei la 25 lei vei pierde foarte multi clienti..

Mai sus aveti un exemplu de pret la niste casti care costa 77 lei sa dai 25 pe transport prin Easybox nu e prea convenabil! Castile sunt ca exemplu eu mi-am comandat alt model mai scumpe si la mine transportul este 18 lei. Si 18 lei mi se pare mult fata de 10 lei cat era inainte..

Ori strategia e sa te oblige sa-ti cumperi Genius? Tre sa comanzi foarte des sa se merite sa dai 200 de lei pe un asa cont special..

Eu oricum nu am ce face cu Genius deoarece astia inca nu au ajuns si prin Vaslui. Momentan ofera serviciul asta doar in orasele: București, Buzău, Brașov, Brăila, Cluj-Napoca, Craiova, Constanța, Galați, Iași, Timișoara, Pitești, Ploiești, Sibiu.

E departe Vasluiul si nu o fi auzit de el.. Vrajeala!


Atat despre Easybox de la Emag si preturile majorate!

Mai este Easybox de la Emag o varianta ieftina de transport? Da si nu!
Etichetat pe:                        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − thirteen =