Sccumpiri peste scumpiri si te miri de ce  mai este numit „lowcost”, chiar habar nu am.. Numai lowcost nu mai este.. Taxe peste taxe si preturi mari la wizzair si celelalte companii aeriene de tip „lowcost”

Urmatoarea mea calarorie este luna viitoare si ma tot uitam in contul meu de pe wizzair.com sa vad cum sta treaba cu zborul meu daca nu cumva s-a modificat ora plecarii. Pentru ca de cand am facut rezervarea si pana acum s-a modificat ora plecarii din destinatie catre tara..  Surprize care nu le vezi daca nu intri in cont, pe mail nu te anunta.

Intru la zborul respectiv si ma uit sa vad ce locuri mai sunt in avion si ce loc sa-mi rezerv. Inainte un loc ajungea de la 40 lei pana pe la 80 lei cele „xl” cu loc suplimentar la picioare! De data asta voi avea cel mai lung zbor de pana acum „4 ore jumatate”  voi traversa Europa din Sud Est catre Nord Vest. 

Pentru ca este un zbor lung as fi vrut sa rezerv un loc in scaunele de tip „xl” sa nu ajung cu picioarele tepene la destinatie.

Eu nu sunt un tip inalt am doar 1:66 dar am picioarele lungi ca ale unui tip inalt si am aceeasi problema „lipsa de spatiu la picioare”  dar cand am vazut ca preturile acum incep de la 60 lei un scaun simplu prin spate si 90 un scaun mai pe la mijlocul avionului am ramas putin uimit, dar si mai uimit cand am vazut ca un loc in scaunele „xl” costa 130 lei nust daca o sa mai aleg un scaun cu loc suplimentar la picioare!!

Daca nu vrei sa dai nici-un ban este simplu, cand se face „check-in” online programul iti va alege „random” aleatoriu un scaun in avion. In fata, in spate la geam la margine.. Fara nici-un fel de taxa suplimentara!


In concluzie s-a dat „dracului” denumirea de lowcost  a companiilor aeriene cu aceste taxe mari! Mai vrei sa-ti iei cu tine trollerul trebuie sa mai platesti o taxa numita”wizz priority” care si aia s-a scumpit de pe la 40- 50 lei la 70 lei.  

Au crescut salariile dar si preturile in concluzie nu am rezolvat nimic!!  A si pe unele rute cum este aceasta de la 700-800 lei cat era anul trecut acum e in jur de 300, 400 euro pret de „lowcost” dar cand nu ai alternative si vrei sa ajungi in acea destinatie frumoasa dai cat trebuie!

 

foto:flight-report.com

 

Zboruri line si vacante frumoase sa aveti!

105 total views, 1 views today

Wizzair scumpeste locurile „la alegere” din avion!
Etichetat pe:                                            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *