Blue Air a ajuns de la o companie Lowcost la una de tip  Smart Flying

Blue Air nu mai este considerata o companie aeriana Lowcost deoarece in ultimul timp a scumpit rau de tot biletele de avion, in special de pe aeroporturile mici gen Iasi/Bacau/Suceava.. Calatorii fiind nevoiti sa mearga pana in Timisoara/Cluj sau in Bucuresti si de acolo sa decoleze catre destinatiile unde doresc sa ajunga! 

avion blue air voeing 737-800 Henri Coanda

   In situatia lor m-am aflat si eu de cateva ori cand dorind sa zbor din Iasi ca e la o ora distanta de orasul meu Vaslui am fost nevoit sa fac 6 ore pana in Bucuresti si de acolo sa decolez de pe Henri Coanda. Daca as fi ales sa zbor de pe aeroportul din Iasi as fi dat dublu pe biletul de avion fata de unul din Bucuresti.

Pacat ca Blue Air nu si-a mentinut statutul de companie aeriana lowcost, ar fi avut si mai multi clienti fata de cati are acum..

 

Ca sa vedeti ca nu spun minciuni  cand am plecat sambata trecuta cu trenul catre Botosani am intalnit un tanar din Vaslui ce mergea in Timisoara la aeroport ca de acolo sa decoleze catre Frankfurt/Germania ca in Iasi e foarte scump si nu-si permite, asa ca a fost nevoit sa faca 17 ore pana in Timisoara si sa dea la tren dus-intors 200 de lei..

Blue Air pe Stockholm Arlanda

Nu este normal asa ceva dar cu-i ii pasa? unde sunt mai multe zboruri si mai multi pasageri acolo mereu vor fi preturi mici, preturi decente.  Asa ca aeroporturile mici pierd in felul asta mii de pasageri!!

Blue Air de la Lowcost la Smart Flying
Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *