Troleibuzul in Vaslui a fost inaugurat cu surle si trambete acum un an de zile, si de la inceput mi-am dat seama ca va fi un esec, spun asta pentru ca a fost pus in circulatie greu de tot, dupa luni de zile de teste si de probe. Au circulat o perioada anul trecut doar intre orele 13 si 17 de proba cica.. sa vada in ce perioada a zilei este nevoie de troleibuz..

Mi se pare total aiurea sa investesti sute de mii de euro in stalpi, cabluri in valoare de sute de mii de euro si sa cumperi 3 troleibuze vechi si amarate. Adica nu te szgarcesti la stalpi si la cabluri si la partea electrica si te zgarcesti la materialul rulant si cumperi vechituri din Salzburg care aia vroiau sa le topeasca!!

troleibuz in parcare

Din 2016 de cand a fost pus in functiune troleibuzul, nu cred ca a circulat o luna de zile non stop in total. Si din cele trei troleibuze doar unul singur a circulat, restul s-au defectat imediat ce au fost aduse si au stat in parcarea societatii Transurb. Cei din Salzburg dand vina ca sunt tinute afara si ca nu avem conditii, ca nu avem garaj asa cum ar trebui.

In concluzie la Vaslui nu a circulat troleibuzul pentru ca nu sunt oameni pregatiti si instruiti sa le foloseasca asa cum ar trebui, nu sunt electricieni, mecanici sa le repare. Aduceau oameni din Iasi care au lucrat cu troleibuze si le mai repara.

Sa dai tu sute de mii de euro pe infrastructura si sa nu fii in stare sa cumperi cateva troleibuze noi…. Mai bine nu se mai apucau de treaba asta daca nu sunt in stare sa o faca asa cum trebuie

423 total views, 1 views today

Related Images:

Troleibuzul la Vaslui, un mare esec!
Etichetat pe:            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!