Imi place sa comand fel si fel de gadget-uri si  produse electronice  ce imi pot fi utile in casa, sau cu care ma pot distra eu, ei bine acele produse in Romania/Europa sunt mai scumpe, unele de doua ori mai scumpe si apelez la varianta ebay/aliexpress sau alte site-uri din China. Problema este ca perioada de livrare a coletelor este foarte mare, dureaza foarte mult pana ajunge un colet din China pana in Romania, cel putin trei saptamani si cel putin 2 luni de zile..

Ei in cazul asta parca iti vine sa platesti diferenta aia de pret si sa cumperi produsul din Romania, asta in cazul in care este acel produs in tara..

Iata de ce ajunge greu un colet din China, nu neaparat ca face o luna/doua pe vapor, acum coletele vin cu avionul. Problema este alta dureaza mult pentru ca le muta de la un depozit la altul si le scaneaza, le verifica si iar verifica si  trimite coletul dintr-un oras in altul pana iese din China si vine catre Romania.  Acum o saptamana am comandat un produs de pe un site din china ce comercializeaza lasere, eu de mic sunt pasionat de lasere. Pana acum am avut unul verde si de data asta am vrut sa comand unul rosu de putere mai mare ce poate aprinde paie de chibrit si  sparge/arde materiale de culoare neagra.

 

Puteti observa in print screen cum este plimbat laserul meu dintr-un oras in altul si in o saptamana abia a ajuns din Guangzhou in Beijing.. Cred ca in felul asta va ajunge la mine ori la sfarsitul lunii ori pe la mijlocul lunii viitoare

 

Iata de ce ajung greu coletele din China
Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine + 3 =