Astazi mi-a adus postasul acest manometru, barometru digital cu display lcd comandat acum doua luni de zile. Acum o zi ii facusem disputa chinezului ca nu a ajuns coletul si azi intr-un final l-am primit!

Imediat ce l-am primit si desfacut din cutie am mers cu el la bicicleta sa il testez. Functioneaza si este usor de utilizat, are un buton on/off si tot de acolo daca apesi scurt poti schimba setarile presiunii din: bari/psi/kpa si kg/cm2. Nu am testat decat cu bari si psi celelalte optiuni sunt necunoscute momentan pentru mine ­čÖé

Manomentru este dintr-un plastic lucios fin la atingere si are un mic display lcd iluminat ce iti afiseaza presiunea din cauciucuri! Mai beneficiaza si de un led in partea frontala unde se cupleaza la valva camerei!

Daca va intrebati pentru ce am cumparat eu acest manometru digital aflati ca nu pentru bicicleta ci pentru „scuterul electric” unde presiunea din cauciucuri este foarte importanta! De ce? pentru ca o presiune chiar putin scazut si care nu este sesizabila la atingere afecteaza autonomia bateriei dar si viteza de rulare! Pentru bicicleta am o pompa cu manometru prinsa de cadru dar care nu ofera o presiune exacta din roti ci una cu aproximatie.

In tara nu gaseam exact modelul asta cu display lcd iluminat si nici la acest pret. Ca o referinta va dau modelul asta din tara de pe marosbike.ro unde costa 60 de lei+20 transportul te ajunge 80 lei si este mult mai simplu..

Eu pe asta am dat 5$ cu tot cu transport si l-am cumparat de pe aliexpress.com In concluzie am economisit vreo 60 de lei si am comandat un produs mai ok.

Voi reveni cu un update dupa ce il voi testa si compara cu cel analogic.

Manometru, Barometru digital|Review
Etichetat pe:                                    

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *