Intamplare neplacuta!!

Alaltaieri m-am dus pe ses cu scuterul sa ma relaxez, asa cum o fac des. Am les sa merg si sa stau putin pe marginea „Raului Barlad”. In timp ce ma apropiam de locul unde urma sa stau am vazut 2 cai si un manz. Mi-a sarit in ochi armasarul asta naravas care devenea nervos daca ma apropiam de el. Continuarea intamplarii o gasiti mai jos.


Pentru fotografia asta era sa iau bataie de la proprietar.. Omu era si cioban si statea la 50 de metri mandru cu jeep-ul lui „Mercedes” si supraveghea oile ­čÖé Cand a vazut ca m-am apropiat la 5 metri de cal si il fotografiez a venit repede cu masina si imi zice ca de ce-i fotografiez calu si de ce stau pe pamantul lui.

Pamant care e ses defapt, si in weekend vin oamenii si stau pe patura sau vin la pescuit, la 5 metri este un rau! Nu stiam ca e interzis sa stai acolo


Omu avea o privire tulbure si mi-a zis sa fug ca altfel ma altoieste si a scos un bat din masina… Oamenii la nervi pot face multe, mai ales cei in varsta trecuti de 60 de ani.. Asa ca am fugit speriat la scuter si am plecat ca m-am gandit ca ma poate urmari cu masina daca vrea si fereasca dmz ce se poate intampla. Puteam sa sun la politie dar dupa ma complicam cu declaratii etc.. Unii oameni se cred stapani peste tot..

Nust dar tind sa cred ca doar in Romania se pate intampla asa ceva, sa sari la bataie la un fotograf pentru ca iti fotografiaza calul!

Fereasca dumnezeu de oameni cu probleme psihice….

Era sa fiu batut pentru ca am fotografiat un cal la pascut!
Etichetat pe:                                                

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *