Easy box de la emag, un mare „fail”! Cel putin in cazul meu

Am vazut de curand ca a aparut easybox si in Vaslui si am zis sa incerc si eu acest serviciu ca poate este mai rapid ca posta romana si mai convenabil.

Am comandat un stop de bicicleta ca cel actual are prinderea din cauciuc rupta, si am optat sa ajunga la easybox din Penny Market ca e mai aproape de mine „2km” distanta.

Am plasat comanda pe 19 septembrie si am platit pentru transport 14 lei si ma asteptam sa ajunga in urmatoarele 24 de ore.. Pauza nu mi-a ajuns nici astazi 25 septembrie.

Am dat ieri telefon si mi se spune ca firma de curierat a refuzat coletul si ca ma vor anunta ei ce solutie se va gasi. Nu am fost anuntat, si azi am sunat din nou si mi s-a spus ca tocmai luni poate fi anulata comanda, si dupa va trebui sa astept 2 zile pana se vor intoarce banii inapoi la mine in cont.


Asta ar fi experienta mea cu easybox de la emag. Pentru ca ei acum sunt intermediari si altii vand produsele apar probleme de genul asta..

Eu unul nu cred ca voi mai comanda prin easybox si voi prefera posta romana cand va exista aceasta optiune. De ce? pentru ca este mai ieftin 7 lei nu 14 ca la easybox si vine relativ repede 2,3 zile.

Loading

Related Images:

Easy box de la emag, un mare „fail”! Cel putin in cazul meu
Etichetat pe:                

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *