Intamplari de-ale shoppingului pe aliexpress.com | Valoare declarata pe colet

Acum 4 luni am cumparat o a 2-a baterie la scuterul meu electric si desi le-am specificat celor de la magazinul de pe aliexpress de unde am cumparat-o cu ce cablu sa vina ei au trimis una cu un altfel de cablu de alimentare.

Dupa ce ca eu am fost nevoit sa cumpar cablu din banii mei si sa il lipesc eu si sa ma descurc cum pot ei nici nu au fost in stare sa trimita coletul cu valoare 0$.

Astept 3 luni de zile coletul asta, 2 luni pe drum pana in Romania si 1 luna de stat prin Bucuresti ca na e Romania si aici se misca totul cu viteza melcului. Ma mir de ce ma cheama la posta vamala cand de obicei coletele cu valoare mica sub 10 euro vin la posta principala.. Pierd si timp care stau la coada si surpriza „nenorocitii” au pus valoarea cablului la 15$ si ma pune pe mine posta sa platesc taxe vamale.

Indiferent cat de putin ar fi fost am refuzat asta pentru ca era datoria lor sa treaca pe valoare declarata 0$ nu 15 si sa ma faca sa umblu eu de aiurea prin oras..

Bineinteles ca le-am dat mesaj si i-am facut neseriosi.. Nu ma asteptam la asta din partea lor ca sunt la 2-a baterie cumparata de la ei si pana acum nu au fost probleme. Uite ca o greseala din asta a unui angajat de acolo ma face pe mine sa pierd timpul de aiurea. Acum o sa le cer banii pe cablu ca eu nu sunt prostul lor sa mai astept inca 3 luni de zile.

Loading

Intamplari de-ale shoppingului pe aliexpress.com | Valoare declarata pe colet
Etichetat pe:                    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *