Incep sa am experiente negative cu produsele comandate din China! Credeam ca doar pe ebay.com patesc asa… Uite ca anul asta am comandat doar de pe aliexpress.com si din 10-15 produse comandate 2 nu mai sosesc la destinatie si raman blocate undeva prin tranzit!! Volumul coletelor din China catre Europa este unul urias cu mii de containere si milioane de colete.. Este normal sa nu fie totul perfect si ca oamenii nu sunt roboti si mai fac greseli.

colet in tranzit! aliexpress
Din aprilie nici-un semn..

Probabil coletele care nu mai ajung la destinatie si raman in tranzit se intorc inapoi catre tara de unde au fost expediate.. Ce nu-mi place mie e ca, Chinezul incearca sa te convina sa mai astepti si sa nu deschizi o disputa ca ii strici imaginea.. Dar la cumparator nu se gandeste si te ia cu texte pregatite : Dear please be kindly and wait! Yes off cours how much? a year?

Nu pun botul si le deschis la toti disputa sa-mi recuperez banii, chiar daca nu sunt sume mari si nu depasesc 10 euro ca sa nu dau taxe vamale sunt banii mei si ii vreau inapoi! Cea mai mare suma platita pe aliexpress a fost de aproape 500 de euro cand mi-am comandat bateria la scuterul electric, dar ea a venit prin curier „Ups” si vanzatorul a platit taxele vamale si eu nu am avut nimic de platit..

Asa sta treaba cu China!! Dar nu avem incotro si comandam in continuare deoarece in Romania sunt zeci de mii de produse care nu le gasesti deloc, sau le gasesti de 2, 3x mai scumpe si atunci apelezi la Ebay/amazon/aliexpress sa iesi mai ieftin!

2 din 10 colete trimise din China, nu mai ajung niciodata!
Etichetat pe:            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − 1 =