Review: Purificator de aer si generator de ozon „Tinme T3”, cumparat de pe aliexpress! Foarte util pe timpul iernii!

Salutare! Revin cu un nou review la purificatorul de aer si ozon de la „Tinme” modelul FT61 care are o putere de a purifica aerul de: 100mg/h si poate purifica aerul pe o suprafata de maximum 50m2.

Eu am luat cel mai mic model nu ca era si evident mai ieftin ci pentru ca am vrut sa il montez pe perete si doream ceva micut si fin. Si nu am facut o alegere proasta deoarece are o putere de purificare arhisuficienta pentru camera mea! Chiar si la cel mai scurt program P1 in doar 2 minute de purificare se simte aer proaspat in camera. Aparatul nu face zgomot puternic, aspira aerul si il expira cu ajutorul unui mic ventilator.

Purificatorul are 4 moduri de purificare si generare de ozon!

  • P1: Purifica 2,5 minute si se opreste
  • P2: Purifica 15 minute si se opreste
  • P3: Purifica 2,5 minute la 55 minute
  • P4: Purifica 15 minute la 11 ore si 30 de minute

Purificatorul are un acumulator intern de 2000mha si cu aceasta baterie poti purifica aerul din camera in jur de 30 minute. Gadget-ul vine cu alimentare usb asa ca nu-ti faci griji ca tre sa schimbi bataeriile dupa ce se descarca si il poti incarca pana la 100% in doar 3 ore.

Eu la inceput eram sceptic in legatura cu acest tip de produs dar uite ca nu e doar marketing si ca un astfel de gadget iti purifica cu adevarat aerul din camera si care este foarte util pe timpul iernii cand din cauza frigului aerisesti mai rar camera.

Cu un asftfel de gadget nici nu trebuie sa mai deschizi geamul, lasi purificatorul pe programul P1 si dupa ai aer curat in camera. Daca doriti si voi sa va cumparati un astfel de gadget il puteti gasi pe aliexpress la urmatorul link: www.aliexpress.com

Eu l-am comandat din Cehia si am platit mai mult pe transport pentru ca nu vroiam sa-l primesc in decembrie , asa l-am primit in o saptamana!

Loading

Related Images:

Review: Purificator de aer si generator de ozon „Tinme T3”, cumparat de pe aliexpress! Foarte util pe timpul iernii!
Etichetat pe:                            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *