Comenzi aliexpress intarziate in februarie!

comenzi aliexpress

O fi de vina coronavirusul pentru aceste comezi aliexpress ? intarzierile comenzilor aliexpress? astia sarbatoresc o luna jumatate anul nou chinezesc… Dar nu e normal sa astepti 2 saptamani sa-ti trimita produsul comandat.

Am comandat pe 24 ianuarie niste mufe pentru scuterul meu electric, ca astea cedeaza ca sunt de amperaj mic. De pe 24 si pana acum nimic nu s-a intamplat cu a mea comanda.. Am solicitat anularea si tocmai pe 8 ianuarie imi vor anula comanda daca nu trimite vanzatorul ce am comandat..

La un alt produs daca dau azi comanda tocmai pe 21 il va livra. La mesaje la fel.. am intrebat ceva legat de un produs comandat anul trecut la care am garantie, si cica le pare rau dar inginerii lor au liber pana la sfarsitul lunii. OMG nu am vazut asa ceva..

Si asa comenzile de pe aliexpress ajung foarte greu trebuie sa astepti de la 2 saptamani cazuri rare la o luna sau chiar 2 luni.. Acu sa astepti o luna doar sa il trimita, nu e ok. Foarte multa lume a anulat comenzile de pe aliexpress din cauza acestor intarzieri.

Aliexpress nu onoreaza comenzile

Februarie= fara comenzi aliexpress.. Nustiu din ce traiesc aia daca nu trimit comenzile. Am mai comandat si in alti ani de pe aliexpress in acesta perioada si nu au fost asa intarzieri. Acum este un caz cu totul neobisnuit sa nu-ti raspunda nimeni de pe aliexpress la mesaje. Daca ti se strica un produs comandat de aliexpress nu poti face nimeni luna asta. Tre sa stai si sa astepti.

Lor nu le prea pasa de aceste comenzi aliexpress. Ca in mintea lor ce zic da-i incolo de fraieri ca se bazeaza pe noi. Fara chinezii de la aliexpress, banggood, ebay si alibaba europenii nu ar avea ce cumpara de pe internet.

Ei se bazeaza doar pe export!

Comenzi Aliexpress livrate cu intarziere mare, in februarie.
Etichetat pe:                            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 3 =