Decembrie este luna cand toate companiile aeriene dubleaza/tripleaza preturile la biletele de avion. Este probabil o cale de a mai reduce din pierderi pe intregul an, asta daca au existat, sau o cale de a face mai multi bani de pe urma oamenilor care vor sa mearga la un „Targ de Craciun” prin Europa sau pe alt continent!

Luna decembrie vine cu bilete de avion foarte scumpe!

Avion wizzair in zbor

De prin octombrie ma tot uit la cateva destinatii din Europa unde puteam merge sa ma distrez 2,3 zile si sa vizitez si un Targ de Craciun cum am facut-o prin 2017 cand am fost in Bruges orasul belgian cu cel mai renumit targ.

Ei bine anul asta nu am putut sa mai gasesc un bilet de avion la un pret decent.. Ce inseamna pret decent? minim 100 de euro dus-intors catre o destinatie din Europa


Companiile aeriene precum Blue air, wizzair,ryanair etc au biletul ieftin la plecare si extrem de scump la intoarcere. Au facut in asa fel incat orice combinatie ai face sa nu poti plati un pret decent..

Daca la dus gasesti cu 40-50 euro la intors situatia e alta.. Gasesti de la 150 200 de euro si 300-400 euro la unele destinatii.

La Viena am fost in septembrie deoarece am vrut sa merg in timpul anului cand nu sunt zeci de mii de turisti si sa nu fac ce face toata „gloata” care merge la Viena doar de Craciun..

Asa ca daca nu vreti sa dati 200-300 de euro mai bine mai aveti putina rabdare si organizati o calatorie pentru la primavara si economisi niste bani cu care puteti face altceva.


2019 artificii avion belgia bicicleta blueair bruges bucuresti calatorii city break conditii constructie copii copou craciun drumetie europa facebook frumos gara vaslui iarna intamplare la multi ani lowcost mall minciuni miscare munte padure parere peisaje plimbare pret revelion review romania ryanair sanatate suedia targ de craciun tren vaslui wizzair zapada zbor

In decembrie biletele de avion sunt foarte scumpe!
Etichetat pe:            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *