Ryanair introduce optiunea „Priority Cabin Bags”

Ryanair introduce optiunea „Priority Cabin Bags”

Incepand cu 15 ianuarie 2018 compania aeriana Irlandeza Ryanair introduce optiunea „Priority Cabin Bags” in sistemul de rezervari, asadar daca doresti sa iei cu tine in avion  bagajul cu dimensiuni standard dar si o mica geanta, fie ca e de laptop, aparat foto etc va trebui sa platesti aceasta taxa care este de 6 euro pe zbor. 

Cei care nu platesc aceasta taxa dinainte si vin la aeroport cu un bagaj de dimensiunea 55x40x20cm ii va fi luat bagajul si dus in cala gratuit.  Faza nasoala e ca dupa va trebui sa te duci si sa astepti la acea banda sa iti vina bagajul, pe langa asta muncitorii de la aeroport iti arunca bagajul prin avion nu-i intereseaza ce ai in interior sau ca ai dat o groaza de bani pe troller. 

priority bags

De ce introduce Ryanair taxa asta? ei spun ca asa vor evita intarzierile, si ca din cauza ca pasagerii aduceau cu ei doua bagaje se produceau intarzieri ale avioanelor pentru ca dura mult pana ce oamenii isi aranjau bagajele, si ca de multe ori nu mai era loc in acele spatii destinate bagajelor.

Sa recapitulam: acum fara sa platesti acea taxa poti lua cu tine in avion doar o gentuta mica, o poseta sau o geanta de laptop ce va trebui sa o tii sub scaunul tau.  Daca platesti taxa poti lua cu tine un troller cu o dimensiune de 55x40x20cm si sa nu fie  mai greu de 12kg, dar si o poseta, sau o geanta cu un laptop ce sa nu depaseasca dimensiunea de 35cmx20x20xm ce va trebui sa o depozitezi in compartimentul destinat bagajelor.  Pe langa beneficiul asta ca poti lua doua bagaje cu tine daca platesti acea taxa mai ai si  beneficiu de a fi printre primii ce urca in avion, deci nu te vei mai imbulzi cu toti ceilalti pasageri si vei avea timp sa-ti aranjezi bagajele, sa te dezbraci etc.

 

Se merita sa platesti 12 euro pentru un zbor dus-intors sa ai parte de acest beneficiu? eu zic ca daca ai obiecte de valoare in troller se merita sa le iei cu tine si sa nu lasi ca trollerul tau sa fie aruncat in cala. Eu de obicei cand calatoresc iau cu mine multa aparatura foto, laptop si acestea sunt obiecte scumpe si fragile. Daca nu platesti acea asigurare pentru bagaj de cala se merita sa platesti taxa si sa le iei cu tine in avion! 

 

Loading

Related Images:

Ryanair introduce optiunea „Priority Cabin Bags”
Etichetat pe:                

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *