Magazinul Dedeman din Vaslui aflat in constructie

2018 va incepe pentru Vaslui cu multe santiere pe strazile Vasluiului, unele incepute din toamna anului 2017 cum ar fi noul Strip Mall, un magazin mai mare Dedeman constructie inceputa acum o luna de zile.

Astea ar fi proiectele Primariei pe 2018

Si acum sa le prezint pe cele noi: 1. Va incepe constructia unei Policlinici noi in valoare de 5 mil de euro ce  va fi construita in fata Spitalului Judetean Vaslui, constructie ce era nevoie sa fie in apropierea spitalului si nu la 3km distanta cum e cea actuala, unde bolnavii trebuie sa parcurga distanta asta pe jos sau cu taxiul, caci nici autobuze nu sunt ce merg de la policlinica catre spital. 

2. In sfarsit dupa 2 ani si ceva de zile va incepe constructia noului bazar si a targului de masini, bazar ce ar fi trebuit sa fie terminat la ora asta, dar din cauza incidentului de la Colectiv s-au schimbat regulile privind autorizatia de incendiu si a trebuit refacut proiectul si adaugate mai multe iesiri de urgenta. Si cum in Romania treburile se misca cu viteza melcului a trebuit aproape doi ani sa se modifice proiectul si sa se obtina autorizatia Isu.

Acum va prezint si proiectele private

mall vaslui
noul strip mall din Vaslui aflat in constructie

In 2018 Lidl mare lant de supermarketuri doreste sa construiasca in Vaslui un Super Magazin, un magazin mai mare fata de cele standard, magazin ce va fi construit tot pe strada Decebal/Varianta ocolitoare a Vasluiului. Pentru proiectul asta Lidl a fost nevoit sa cumpere de la primarie in jur de 2000 de m2, cu ajutorul caruia va avea deschidere catre strada, lidl avand o suprafata de 3000m2 in exterior.

Tot anul asta un mare dezvoltator imobiliar, care este originar din Vaslui dar acum traieste prin Bucuresti doreste sa construiasca in Vaslui, in spatele hypermarketului Kaufland in jur de 200 de apartamente. Constructorul a primit anul trecut autorizatia de constructie si de anul asta se poate apuca de treaba!

In urmatorii ani Varianta ocolitoare a Vasluiului va deveni strada de interior fiind si asfaltata complet de primarie, imediat ce vor fi finalizate acele proiecte mentionate mai sus. Acea zona a Vasluiului va cunoaste o uriasa schimbare si dezvoltare, caci este singura zona cu potential de exploatare si ce se afla intr-o zona extrem de tranzitata

Asa ca 2018 va fi un an al dezvoltarii pentru Vaslui

2018 va fi anul constructiilor pentru Vaslui
Etichetat pe:                                        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − twelve =