Avem Festivaluri importante in oras dar care niciodata nu sunt difuzate la tv. La televiziunile din Romania vezi doar evenimente din 4,5 orase precum: Timisoara/Cluj/Brasov/Sibiu/Iasi. Restu da-i dr*cu ca nu sunt importanti.. Discriminare maxima, din Vaslui vezi la tv doar accidente si violuri.. Dupa te mai intrebi cum sa nu-si faca lumea o parerea proasta despre Vaslui daca locuitorii din celelalte orase din tara vad din Vaslui doar cand e cate un accident sau un viol?

Asta este Romania, o tara unde discriminarea e la ea acasa! Degeaba cei de la Protv au reporter in Vaslui daca il trimit doar la accidente…

Sunt scarbit cand observ toate lucrurile astea.. Si parca imi vine sa plec din tara asta si sa ma duc cat mai departe si sa uit de tot, eu care sunt patriot si mereu mi-am aparat tara si orasul… Sa zici ca au venit sa faca transmisiune live de la unul dintre cele mai importante festivaluri din oras sa arate tarii ca si aici se intampla lucruri frumoase. Pauza nu s-a intamplat treaba asta niciodata… Desi au fost festivaluri de mare anvergura precum „Hora din Strabuni” cu participanti din peste 10 tari..   „Festivalul Umorului Constantin Tanase” etc.. 

Se pare ca pentru aceste televiziuni  Constantin Tanase nu a insemnat nimic!!

Related Images:

Avem „Festivaluri” importante in oras dar care niciodata nu sunt difuzate la tv
Etichetat pe:            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + 10 =