In ultimii ani tot vad cum cazurile grave si mai putin grave ce ajung prin spitalele din Judetul Vaslui imediat sunt expediate catre Iasi. Cateodata pe bune dreptate caci Spitalului Judetean de urgente din Vaslui ii lipseste o sectie de neurochirurgie si cazurile grave provenite din accidente trebuiesc redirectionate catre Iasi acolo unde este sectie de neurochirurgie.   

Dar in marea majoritate a cazurilor medicii din Vaslui nu vor sa-si asume responsabilitatea si ii expediaza repede la Iasi.. Nu e corect pentru ca s-au investit zeci de milioane de euro in cel mai mare spital din Vaslui si tu nu esti in stare sa te ocupi de cazurile grave si imediat le expediezi la Iasi? Nu.  medicii pot dar le este frica de responsabilitati, in cazul in care cineva moare in sectia ta dupa se cerceteaza etc si daca ai gresit poti fi tras la raspundere..

Hai sa nu ne mai fie frica si sa ajutam oamenii pentru care orice minut conteaza.. O ora cat face ambulanta din Vaslui pana in Iasi unui om grav bolnav ii poate fi fatala.. de ce sa nu facem tot ce putem in orasul nostru? la ce iti mai primesti salarul ala gras daca nu faci nimic?  Aia din Iasi sunt mai destepti ca tine? au aparate mai performante? nu.. sunt la fel ca si tine ca doar toti au facut facultatea de medicina. De ce fugim de responsabilitate in loc sa ajutam omul aflat in mare necaz?…

Cateodata imi vine sa plec din tara asta cand vad ca se intampla lucruri de genul asta!!

foto:republica.ro

Related Images:

Medicii Vasluieni nu vor sa-si asume riscuri si trimit pacientii grav bolnavi la Iasi
Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + 3 =