powerbank
acumulator extern a+
acumulator extern a+
baterie externa

Pentru ca vechiul acumulator extern cumparat din China/Ebay de 20.000 mah falsi care defapt avea maxim 4000mah s-a defectat.. am fost nevoit sa ma orientez catre un altul si de aici de pe la noi ca nu mai vroiam sa astept doua luni de zile pentru 20 lei reducerea ce o aveam..  Asa ca am comandat acest acumulator extern A+ de 6000mah de la emag aflat la reducere 44 lei in loc de 89 lei.

6000mah pentru mine este suficient, cat sa-mi incarce telefonul de doua ori si sa-mi mai ramana si 20% baterie. De fel sunt pretentios cand aleg sa cumpar un produs si ma intereseaza mult aspectul fizic al acelui produs asa ca am ales produsul asta: 1 pentru materialele care sunt de calitate si 2 pentru display-ul ce imi afiseaza nivelul bateriei, si anume 4 nivele 25%-50%-75% si 100%. Acumulatorul are doua mufe USB una de 1A si una de 2A doar ca trebuie sa ghicesti care e ca nu sunt inscriptionate..

 

Model:A+PBS16X-B

Urmeaza sa revin cu o parere dupa ce voi utiliza si testa produsul cateva saptamani

 

Update

Revin cu cateva informatii: am incarcat telefonul mobil doua ori de la 10% la 100% cu 50% din capacitatea acumulatorului extern.  eu avand un Iphone 5! Eu spun ca are cu adevarat 6000mah. dar o sa vad de cate ori mai reincarc telefonul cu toata energia bateriei externe

Related Images:

Acumulator extern A+ de 6000mah
Etichetat pe:                            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen + eight =