pod peste Bahlui

Nu este weekend ci in timpul saptamanii, dar pentru ca in weekend nu am putut iesi am zis ca trebuie sa ies undeva sa ma plimb sa ma dezmortesc asa ca m-am dus intr-o plimbare de 4 ore prin Iasi. Am mers pe jos din Nicolina pe marginea Bahluiului pana in Tudor la mall  unde am mancat ceva si am luat-o din nou la pas catre gara, din gara pentru ca mai aveam o ora pana la tren m-am dus putin prin cartierul Alexandru cel Bun, cartier unde in trecut ma plimbam deseori, in perioada cand am avut grija de nepotel cand era mic si fratele statea in Iasi.

pod peste Bahlui
raul bahlui

Mai mult ca sigur ca daca as fi locuit in Iasi as fi venit des in vizita prin Vaslui, ca si in Vaslui ai ce face, ai ce vedea, ai ce vizita. Cum Barlad nu este un oras atragator aleg sa ma plimb prin Iasi.

In total astazi am mers pe jos 15km, imi place sa merg pe jos si sa fac miscare, asa ca de fiecare data cand vizitez un oras aleg sa il vizitez pe jos si nu din autobuz/taxiu cum fac majoritatea. Am mers 10km prin Iasi si 5km prin Vaslui pana la gara si inapoi.

Va atasez cateva fotografii facute astazi prin Iasi

Loading

Related Images:

Plimbare prin Iasi
Etichetat pe:                        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *