Ieri 15 aprilie 2018 am iesit cu niste prieteni la un scurt City Break prin Piatra Neamt, am plecat cu microbuzul din Vaslui la ora 7  si am ajuns pe la 11 in Neamt. Drumul de pe la iesirea din Dumesti si pana prin Roman e bombardat, e varza… Sari de pe scaun la propriu, asa mari sunt gropile, si prin unele portiuni mergea microbuzul cu 15/20km/h.  In fine suntem in Romania si gropile fugaresc turistii din tara, ca peisaje si locuri frumoase avem cu miile. 

Ajunsi in Piatra am mers direct la telegondola care costa 20 lei du-intors, si am urcat pe muntele Cozla, acolo ne-am cumparat cate un suvenir(magnet de frigider) sa avem o amintire, ca probabil nu voi mai ajunge cat de curand prin zona aia deoarece am vazut tot ce era de vazut, la mine era a doua ora cand merg la Piatra Neamt/Durau etc.

Sa revin la subiect.  Ne-am plimbat pe munte, am facut un scurt traseu de 4km ca mai mult nu ne-a permis timpul, mi-ar fi placut sa fac un traseu de jumatate de zi cel putin ca tare frumos era pe munte!  Dupa care am mers prin centru sa le arat celor doi prieteni centrul orasului. Totul pe repede inainte ca la ora 18 aveam ultimul microbuz ce pleca catre Vaslui si trebuia sa il prindem ­čÖé

Asta a fost in mare,  scurtul ‘City Break’ din Piatra Neamt.

 

209 total views, 1 views today

O duminica frumoasa petrecuta prin Piatra Neamt
Etichetat pe:                    

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!