• Wizzair a dublat pretul la „wizz priority” optiune buna pentru calatorii care vroiau sa-si ia cu ei bagajul la bordul avionului. Pana acum si eu ma aflam printre acei calatori deoarece preferam sa fie in siguranta aparatura foto si obiectele fragile din bagaj.

Dar pana acum acea taxa era in jur de 60-70 lei… Surpriza acum ajunge in jur de 168 de lei. De ce? pentru ca pana acum taxa era una singura pentru dus si intors si acum au bagat 84 lei dus cu 84 intors.. Flamanzi dupa bani aceste companii aeriene introduc zeci de taxe sa mai scoata niste bani ca doar sunt companii „low cost”!! Doar cu numele mai sunt aceste companii „low cost”, pentru ca dupa ce pui pretul biletului de avion care acum e mult mai scump fata de anii trecuti si incepi sa pui si aceste taxe ajungi la concluzia ca nu mai este deloc ieftin sa calatoresti cu Wizzair in cazul de fata. Dai bani pe prioritate, dai bani si pe loc in avion daca vrei la geam si uite asa mai adaugi vreo 100 de euro ca dintr-un foc…


O fi ok pentru europenii care castiga 2, 3000 de euro dar pentru noi Romanii care ne chinuim sa supravietuim de azi pe maine nu e deloc usor.. Dar na, daca vrei sa calatoresti trebuie sa te pregatesti si sa faci economii serioase dinainte!

Update!!

Wizzair te obliga intr-un fel sa o platesti aceasta taxa pentru ca nu ai incotro! Unde sa bag eu toate lucrurile mele utile pentru cele 4 zile de calatorit intr-un mic rucsac de 40×30? am incercat dar nu incap!

  • Asa ca am platit aceasta taxa care in opinia mea este „uriasa”! Data viitoare voi incerca sa evit wizzair si sa calatoresc cu alte companii aeriene, asta pentru ca are mult prea multe taxe..

84 total views, 1 views today

Related Images:

168 lei pentru „wizz priority” dus-intors, pe bune?
Etichetat pe:                    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!