belgium

Pentru prima data in viata mea merg la un Targ de Craciun cu traditie, un targ de craciun „adevarat” . Cel mai frumos Targ de Craciun din Belgia in cel mai frumos oras din Belgia „Bruges” un oras medieval gen Sighisoara din Romania, un oras traversat de canale precum Venetia.

belgium
cel mai frumos oras din belgia (bruges)

Cum am descoperit eu orasul Bruges? fara sa vreau. Eram pe facebook si am vazut o postare promovata a unui site de turism in care recomanda un renumit Targ de Craciun din Belgia,  si tot atunci erau si reduceri la bilete de avion wizzair.

Nu am stat prea mult pe ganduri si imediat am facut rezervarea pentru perioada 6-8 decembrie 2017, fara sa cunosc prea multe detalii. Fotografia de coperta m-a convins, in cateva minute m-am indragostit ireversibil de acel oras minunat!

Bruges este un oras cu 118.000 locuitori, si este un adevarat muzeu, cu cladiri foarte frumoase si vechi. In Bruges se afla Muzeul Ciocolatei, doar se stie ca Belgia este al 4 producator mondial de ciocolata.  Atat pentru moment despre orasul ce il voi vizita 🙂 o sa va povestesc mai multe si o sa va arat cat de frumos este cand revin.

Astazi cand o sa vedeti acest articol eu sunt in drum spre Aeroportul Henri Coanda, de acolo iau avion spre Brussels si tot asa mai departe pana in minunatul Bruges. 🙂

foto:tripsavvy.com

Loading

Related Images:

Calatorie catre Targul de Craciun din Bruges
Etichetat pe:                                

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *