Zbori cu avionul? iata 10 lucruri pe care ar trebui sa le iei cu tine in calatorie!

Cand pleci intr-o calatorie este bine sa te organizez bine dinainte si sa iei cu tine ce este necesar. Avand in vedere ca vei zbura cu avionul nu poti cara tot ce ai dori tu, dar totusi sa nu uiti acasa lucruri esentiale si utile pentru o calatorie fara surprize neplacute.

Voi enumera mai jos un numar de 10 lucruri pe care ar trebui sa le iei cu tine!

  • 1. Portofelul unde vei tine cardurile banii dar si documentele de calatorie cum ar fi: buletinul sau pasaportul
  • 2. Desigur ca nu poti pleca la drum fara haine, aici va sfatuiesc ca daca mergeti intr-un loc rece sa luati cu voi un pulover, sosete groase dar si un fes, iar daca mergeti la mare: cateva tricouri si o pereche de pantaloni scurti sunt suficienti. A si sa nu uitati acasa ochelarii de soare.
  • 3. In calatorie este obligatoriu sa luati cu voi si articole de toaleta cum ar fi: periuta de dinti, pasta de dinti, un sapun mic si 2, 3 pliculete de sampon+deodorant si un pieptan.
  • 4. Asigurati-va ca luati cu voi in calatorie tratamentul medicamentos daca urmati unul, sau medicamentele de baza cum ar fi: antiinflamatoare sau antidiareice
  • 5. Ca tot suntem in 2021 era „Covid” nu uita sa-ti iei masca cu tine, iar daca ai de unica folosinta ia cu tine macar 10 bucati caci va trebui sa le schimbi la 4 ore
  • 6. Daca ai un zbor mai lung atunci ia cu tine si perna pentru gat, ea poate fi gonflabila sau din puf, asa vei ajunge la destinatie fara dureri de gat.
  • 7. Ca sa nu te plictisesti in timpul zborului ar trebui sa te asiguri de acasa ca incarci ceva interesant pe telefonul mobil sau pe tableta/laptop, ceva care sa te relaxeze.
  • 8. Si daca tot suntem in era tehnologiei si a gadget-urilor nu ar trebui sa-ti lipseasca o baterie externa de capacitate mare, verifica dinainte limitele acceptate de aeroport.
  • 9. Pentru o calatorie fara surprize este bine sa avem la noi minim 2 carduri, in cazul in care unul ramane blocat in bancomat. Eu unul am patit de multe ori si al 2 card m-a salvat
  • 10. Si la urma am lasat un lucru care iti face calatorie memorabila: Camera foto, sa nu pleci de acasa fara camera foto cu care vei imortaliza amintirile tale frumoase din calatorie.
Un scurt intro: Calatoresc de la varsta de 10 ani prin tara, iar de 6 ani prin lume! Pandemia mi-a stricat planurile din ultimii 2 ani dar sper ca voi recupera in curand. As dori ca anul asta sa bifez a 10 tara vizitata si sa "sparg gheata"!

Calatorii frumoase si zboruri line va doresc!

Ps: voi reveni si cu alte sfaturi/recomandari pentru calatorii cat mai frumoase!

Loading

Related Images:

Zbori cu avionul? iata 10 lucruri pe care ar trebui sa le iei cu tine in calatorie!
Etichetat pe:                                                    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *