Cum a aparut site-ul asta de socializare numit „Facebook” cum au aparut si carcotasii. precum ciupercile dupa ploaie.. Nu mai poti sa faci nimic pozitiv pentru orasul tau ca apar carcotasii si te contrazic ei.. Pe bune? altceva nu ai mai bun de facut decat sa-ti versi tu furia din creierul ala fara prea multi neuroni?  Am pornit acum cativa ani un „proiect” de promovare a Vasluiului, proiect prin care se dorea promovarea intregului judet.. O metoda de promovare a judetului prin imagini, prin fotografii facute prin orasele si satele judetului Vaslui. oameni ce se plictisesc

Uite ca sunt vreo 3 ani de cand am pornit acel proiect si treaba s-a impotmolit la mal… De ce? pentru ca Vasluiul are mii de carcotasi si de hateri care de fiecare data incearca ei sa te contrazica ca nu e cum spui tu si ca e cum spui ei.. Toti spun de ani de zile ca Vaslui este oras mic. bine daca voi spuneti asa.. dar eu va arat ca nu este asa deloc.. Wikipedia spune clar ca orasele mici sunt cele cu o populatie sub 50.000 locuitori Vaslui avand vreo 60.000 locuitori cel putin. Chiar daca nu avea 50.000 locuitori Vaslui nu era oras mic, cum un oras cu cateva sute de blocuri sa fie oras mic? si cu alte cateva fabrici si blocuri aflate la cativa km in Zona Industriala???

Tot ce argumenteaza carcotasii este fara logica. acei carcotasi sunt niste frustrati, niste oameni care se plictisesc si incearca sa se dea mari ”cocosi’ in mediul online. Daca esti mare cocos arata treaba asta in viata reala in mediul offline nu in online unde toti pot spune vrute si nevrute.

 

Cand vad cat este de rea lumea asta din Vaslui si din Romania imi vine sa-mi iau ‘talpasita’ si sa plec cat mai departe de Romania.. Si apropo carcotasi nu doar in Vaslui sunt ci peste tot.

Culmea ironiei: cand o tara intreaga face misto de orasul tau pentru renumitul caz ‘cei 7 violatori’ tu contui sa faci misto de orasul in care te-ai nascut si ai trait? wtf??? ce minte de 2 bani poti sa ai sa faci treaba asta? Ce ai de te iei de Vaslui? oras in care ultimii ani s-a dezvoltat, s-au asfaltat strazi, s-au izolat blocurile.. S-a modernizat spitalul cu zeci de milioane de euro, s-au construit pieti de la 0..  Urmeaza a se construi o policlinica noua si tot asa.. De ce Vaslui si nu Barlad care este cu muult in urma fata de Vaslui, de Negresti/Husi nu mai spun..

 

Nu am sa-i inteleg niciodata pe oamenii astia.. ei fac parte din categoria de oameni rai. una e sa spui adevarul si alta e sa inventezi si sa modifici realitatea.

De ce unii oameni sunt hateri si carcotasi si mereu ‘gica contra’? 1 pentru ca se plictisesc si vor atentie. 2 pentru ca au asteptari uriase si ireale. si 3 pentru ca se simt nesiguri.  Voi incerca cat traiesc sa stau departe de categoria asta de oameni!

foto:blogulmamei.ro

 

Urasc carcotasii si haterii din Vaslui
Etichetat pe:            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + 11 =