Romanii sunt cei mai mari „Hateri” din Europa

Nu sunt oameni mai rai in Europa asta, asa cum sunt romanii..! Se stie ca se face misto de Vaslui de ani de zile si cu mult timp inainte de cazul „cei 7 violatori” din Valeni, sat aflat la vreo 10km de Vaslui.

In fine, pana acu nu puteai sa-i spui cuiva ca esti din Vaslui ca te si intreba „esti violator”? intrebare de retardat.

Ei bine de cateva zile cel mai mare grup din judet „Bazar Vaslui” ce are in jur de 60.000 de membri a fost „Invadat” de oameni porniti pe hate impotriva Vasluienilor.

Un caz hilar e a unei pitipoance din Timisoara care a venit  in Vaslui sa si-o traga cu barbati din Vaslui, auzise ea undeva ca astia de aici sunt mai barbati ca ceilalti din celealte regiuni!

Ei si a venit din Timisoara pana  aici si cica cum a intrat in oras a inceput sa miroase a balega 🙂 Fereasca sfantu!! de unde balega? da ce panara*o esti pe ulita aici? Si povestind ea mai departe ca cica centrul orasului arata ca in anii 80 😀 vai de capul ei ca arata mult mai bine ca centru din Timisoara.. In fine si ce mi s-a parut amuzat a zis ca Vasluienii sunt slabi la pat si ca sunt buni de nimic.

Ce poti sa mai spui cand vezi o C**va din asta ce aduce jigniri la adresa Vasluienilor? si nu e singura.. S-au aliat mai multi retarda*i sa denigreze imaginea judetului!

Exemplu in imaginea din stanga.

 

Asa am ajuns la concluzia ca noi suntem cea mai urata natie de pe planeta asta, daca am ajuns sa ne dam in cap si sa ne facem in tot felul. De parca cei din Timisoara sau din Cluj sunt mai destepti fata de cei din Vaslui, doar pentru ca au salarii mai mari.   FALS! Tot oameni sunt si ei cum suntem si noi

Cu toate astea eu as vrea sa le spun acelor „Hateri” ca se inseala: Vaslui este un oras frumos cu o istorie frumoasa!

Loading

Romanii sunt cei mai mari „Hateri” din Europa
Etichetat pe:                            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *