Cum am reusit sa raman fara facebook? Ce am facut? Facebook stie ca eu nu am facut nimic ilegal, nimic interzis. M-am trezit intr-o dimineata cu facebook-ul dezactivat si fara sa mi se spuna de ce s-a luat aceasta decizie.

Ca drept de apel am putut doar sa uploadez copie/poza de pe buletin prin care sa dovedesc ca numele trecut in profil este real.

Cont dezactivat fara drept de apel!

Ca la facebook la nimeni. Facebook iti dezactiveaza contul si daca ei cred ca asa trebuie pai nu mai poti face nimic… Fara avertizare/atentionare direct iti inchide contul.

De 2 saptamani contul este in revizuire

Acum au scuze ca e cu virusul asta si ca vezi tu nu mai au oameni care sa verifice manual aceste conturi dezactivate.. Chiar asa? de 2 saptamani sa nu fie in stare sa verifice un cont??

Cand este vorba sa ia bani ii ia imediat, in cazul in care vrei sa platesti pentru publicitate sunt oameni care sa se ocupe de partea asta dar pentru altele nu..

E clar ce a ajuns facebook!! Sa speram ca in viitor va aparea o alta alternativa la facebook sa putem renunta la platforma asta obosita si fara noutati!

 168 total views,  1 views today

Fara „Facebook” de 2 saptamani! Cum am reusit?
Etichetat pe:            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

one + 14 =