Trotineta electrica si „bizonii” din trafic. Claxoane si hate mult!

Trotineta electrica inca de acum 3 ani si ceva este un vehicul prezent in traficul din Romania! Ce-i drept intai a aparut in Bucuresti ca este si normal cei de acolo isi permit mai mutle gadget-uri deoarece au salarii mai mari!

De un an si ceva de zile au aparut aceste trotinete electrice si in Vaslui! Eu detin o trotineta electrica de aproape o luna de zile si am inceput sa ma confrunt cu acesti bizoni din trafic care se cred regii soselelor si cred ca strada este doar a lor!!

Nu-i asa.. Legea spune clar ca daca nu exista pista de biciclete ma pot deplasa pe strada mentinand pozitia cand mai pe dreapta ca si la biciclete.

Prin zona centrala a orasului Vaslui unde sunt piste, e prea aglomerat si dai peste oamenii care nu dau 2 bani pe acele marcaje de pe pavaj. Caci la noi oamenii nu sunt invatati sa o respecte.


Bizonii stiu sa claxoneze si sa comenteze!

Desi nu au dreptate ei te vor claxona mereu ca nu le convine cand te vede ca tu te strecori printre masini si ei stau si stau… Stiu doar sa te claxoneze desi nu cunosc legislatia si daca le spui tot ei sunt cu gura mare!

Oameni buni e 2020 si nu exista doar masina in trafic… Mai exista biciclete clasice, biciclete electrice si trotinete electrice. Chiar daca pentru voi e o banalitate, cu o banala trotineta electrica faci mult mai putin timp fata de o masina, special in ore de varf!

Suntem in urma cu toate!

Se intampla treaba asta pentru ca noi chiar suntem in urma la toate capitolele.. Si dureaza pana se obisnuiesc oamenii cu aceste vehicule noi. De exemplu eu am scuter electric de aproape 3 ani de zile cand au inceput sa apara in Romania. Ei bine in China ele existau de aproape 10 ani si acolo sunt zeci de milioane de scutere electrice.

E mai greu sa schimbi mentalitatea acestor bizoni!! Ar fi bine sa nu-i bagam in seama ca tot noi ne facem rau!

Loading

Related Images:

Trotineta electrica si „bizonii” din trafic. Claxoane si hate mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *