Albul imaculat de pe dealuri
Albul imaculat de pe dealuri
iarna in Moldova

Imi place sa fac miscare, imi place sa merg mult pe jos.. este si sanatos pana la urma sa mergi cel putin o ora pe zi.. Asa ca ieri am plecat intr-o drumetie pana pe Delea la lac si inapoi pe deal pe langa padure si inapoi spre oras.  Drumetia a pornit spre Copou dupa am traversat paduricea ce duce catre Delea, dupa care am ajuns la baraj.. Odata ajunsi la baraj temperaturile simtite au fost mult scazute fata de cele din oras, asta si din cauza vantului puternic ce batea acolo.

Am facut un popas scurt de 10 min sa mancam ceva, dar se pare ca nu a fost tocmai potrivit deoarece acele 10 min fara manusi pe maini mi-au amortit mainile nu le mai simteam de frig..  Nu era de stat era foarte frig asa ca am luat-o din loc si am continuat pana la intrarea in satul Delea dupa care am mers pe langa padure in deal prin zapada mare, zapada ce depasea prin unele locuri genunchii.  

Peisajele erau asa frumoase ca tot efortul fizic merita, pe drum am reusit sa vad si sa fotografiez o pasare frumoasa ce in oras nu ai sanse sa o vezi,  se numeste ‘botgros’ si era intr-un copac si manca niste seminte.

A fost o drumetie grea dar frumoasa ce imi da energie si pofta de viata! Va recomand si voua sa iesiti la drumetii macar o singura data pe saptmana, dar prin natura ca acolo este viata adevarata!!

Loading

Drumetie prin ‘Iadul Alb’
Etichetat pe:                    

Un comentariu la „Drumetie prin ‘Iadul Alb’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *