De sarbatori nu pot sta  in casa 🙂

drumetie prin zapada
drumeti la drum

De multe ori i-am zis mamei mele ca probabil m-a nascut in caruta 😀 ca nu stau locului, simt nevoie mereu sa fiu in miscare sa vad locuri noi, sa calatoresc etc.  Cum grupul de pe facebook Alergam in Vaslui organizase o drumetie prin natura am zis sa particip si eu.  Asta este „sportul” ce il prefer mersul pe jos. Imi place sa merg cat de mult pot pe jos. 

Initial se propusese o tura pe jos din oras pana la Poiana Caprioarei. Dar la fata locului cand ne-am intalnit am hotarat sa mergem cu masinile undeva la 25km distanta de Vaslui intr-un peisaj mirif ca la munte. Acolo zapada masura pe alocuri si 10cm. Am pornit la drum in gasca mare, ne-am adunat 9 personae dornice de miscare si de socializare!

Manastirea Floresti din Judetul Vaslui

Am vreo 2 ore si am ajuns la un popas de langa „Gadeasa” cel mai frumos loc de langa Vaslui. Acolo aveam o masa si un acoperis deasupra capului unde am putut manca linistit vreo 30/40 min. Intre timp a venit si al 10 drumet, putin intarziat 😀  Dupa masa ne-am urnit din loc si am mers sa ne mai bucuram de natura si de zapada ce in oras nu o gasesti.

„Atractia Turistica” ce urma sa o vizitam era o casuta de panda, unde vanatorii stateau acolo la panda si impuscau in sezon animale salbatice. Ghinion ca era pus lacatul pe usa si bucuria unora a mai cedat..  Era ora 15 si am zis sa ne intoarcem la masini asa ca am luat-o la pas din nou, de data asta am zis sa o luam pe alta parte ca sa nu facem doar o linuta pe gps/strava 😀 asa ca am mers prin locuri superbe..

Am mers cat am mers si am ajuns sus pe un platou parca selenar.. Ziceai ca am ajuns pe luna asa frumos era. Acolo sus zapada era batatorita.

Numai bine ca incepea sa apuna si soarele asa ca am facut si cateva selfie-uri cu peisajul mirific de acolo de sus. Dupa ne-am indreptat incet incet catre masini, si asa eram in intarziere si ne-a prins noaptea prin padure.. Dar e bine cand totul se termina cu bine  si putem povesti frumoasa drumetie de 20km 🙂

Coming Soon
Ce credeti ca ar trebui sa postez mai des pe blog?
Ce credeti ca ar trebui sa postez mai des pe blog?
Ce credeti ca ar trebui sa postez mai des pe blog?

 

 

119 total views, 1 views today

Drumetie de 20km prin zapada, intr-a doua zi de Craciun!
Etichetat pe:                                        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *