reduceri black friday

Nici nu mai stiu de cati ani se tine aceasta sarbatoare in Romania, dar sincer eu va pot spune ca nu am cumparat niciodata de Black Friday!

De ce? pentru ca eu nu pun „botul” la strategiile lor de marketing! Strategia este urmatoare: pe parcursul anului se ridica usor preturile luna de luna ca in luna noiembrie de Black Friday sa le readuca la normal.

Asta este Black Friday in Romania, o mare pacaleala. Un fel de a ingrasa porcul in ajun..

Nu stiu cum o fi in America de unde aceast eveniment este important, dar cu siguranta acolo reducerile sunt adevarate, altfel nu as vedea de ce oamenii stau la cozi uriase si cate 10 ore sa prinda ceva la pret cu adevarat redus..

Altex si Flanco deja au furat startul „reducerilor”!

Nici nu suntem in noiembrie si deja cica la Altex si la Flanco sunt reduceri 🙂 Vaiii de mine! Am intrat si eu zilele trecute in aceste magazine ca mi-am cumparat un router si la intrarea in Flanco era un afis mare prin care anunta ca a inceput deja Black Friday! Intru si pauza nimic cu adevarat redus care sa merita sa cumperi.

La fel statea situatia si la Altex, care macar are preturi decente, de unde am si luat routerul..

Va urma si „Black Friday” de la Emag

Acolo e alta poveste.. Este un mega brand care acum a ajuns sa fie un fel de Ebay.com care face bani doar cu numele si ca este cel mai mare si mai cunoscut magazin online din Romania.

Eu am cumparat prima data de la emag acum 10 ani si stiu cum erau la inceput si cum sunt acum.. Cand ai problema atunci imediat te ajutau, acum tre sa dai telefoane peste telefoane..


Asa sta treaba acu aceste zile de „Black Friday” din Romania!

Loading

Related Images:

2020 |Un alt an cu un alt: „fake black friday” in Romania
Etichetat pe:                        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *