Nici nust cum sa incep sa povestesc intamplarea mea.. De o perioada pc-ul meu face figuri, dar facea din cand in cand. Se restarta pc si la cateva luni avea perioade cand nu mai pornea.

Aavand in vedere ca e stare de urgenta si ca toate magazinele/service-urile de pc sunt inchise nu aveam de unde cumpara piese sa cumpar si sa testez sa-i dau de cap..

In fine, pentru ca are calc meu deja vreo 5 ani vechime, era timpul pentru un nou pc. Momentan asta merge dar nust cat timp va mai merge si nu vreau sa ma trezesc intr-o zi ca nu mai merge mai ales ca eu lucrez la calc online si fara el sunt terminat.


Luni m-am hotarat sa incep sa-mi cumpar piese pentru un nou pc si mi-am dat comanda pe evomag.ro de o placa de baza si de o carcasa. Am zis sa incep in ordine si sa le iau pe astea doua si dupa procesorul si celelalte piese..

Am dat comanda si imi spune domnisoara care mi-a preluat comanda si ca, carcasa e doar pe comanda. Zic ok astept, dar cat timp? Trece luni, marti, miercuri si azi joi si nimic..


Am zis gata ca-mi ajunge anulez comanda si comand in alta parte. Vad ca www.cel.ro are ambele produse in stoc, dau comanda si las si eu un comentariu in care sa fiu informat in legatura cu timpul de livrare.

Surpriza ca nici cel.ro nu o are pe stoc desi scria clar: „stoc limitat” ei cum dracu mie imi zice ca nu o are si ca sa astept sa o comande de la furnizor asta daca doresc?? Cica sunt rezervate deja pentru alti clienti.. Ei dracu……….

Greu cu shoppingul online din Romania daca ajungi sa astepti o saptamana si ceva pentru un produs… Pe langa asta domnisoara de la cel.ro mi-a vorbit si pe un ton din asta „sictirit”. Imi venea sa ma las de tot si sa anulez dar trebuie sa-mi fac calculatorul luna asta si nu mai pot astepta..

Toti dau vina ca au multe comenzi si ca nu fac fata.. Si ce i-ar pasa clientului ca voi nu faceti fata si ca nu aveti destui angajati?

Shopping online pe timp de criza „covid-19”. | cel.ro si evomag.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 2 =