Boxa portabila Bluetooth-Fm Tellur Lycaon 10w
  • Salutare! Astazi mi-a ajuns noua mea boxa portabila bluetooth, cu radio! Mi-am comandat aceasta boxa deoarece cea veche era stricata, are mufa de reincarcare rupta asa ca nu o mai puteam folosi. Mi-am dorit o boxa mai puternica, cea veche avea doar 2w. Am dat comanda pe EMAG joi si am ales sa vina prin posta, si uite ca surprinzator astazi sambata 23 iunie mi-a ajuns.. A costat: 10498 Lei +4 lei Posta Romana. 
  •  
  • Este o mică bestie are 10w putere, adica foarte mult pentru o boxa portabila bluetooth. Este una dintre cele mai puternice portabile. Este potrivită pentru picnic, călătorii,  oriunde pleci o poți lua cu tine.
  • Eu am cumparat-o pentru picnicuri/calatorii dar si sa o utilizez la scuter, deoarece scuterul meu electric nu are sistem audio si nici priza de 12v, si asta e solutia cea mai viabila sa utilizez o boxa portabila bluetooth. Am ales de data asta sa aibe si radio fm. De ce? pentru ca se stie bluetooth consuma bateria telefonului foarte repede asa ca pentru momentele cand nu ai prea multa baterie la telefon dar doresti sa asculti muzica sa poti asculta Radio Fm.
  • Boxa Bluetooth Tellur Lycanon-Fm de 10w are in jur de 20 si ceva de centimetri lungime si vreo 5 latime, si o greutate de jumatate de kilogram. Este acoperita cu un cauciuc fin ce protejeaza boxa de o scurta ploaie de vara. In partea din fata are un material rezistent ce acopere cele doua difuzoare de 5w fiecare, si care seamana cu materialul de jeans! 
  • Autonomia este de 7 ore de utilizare, fiind  ajutata de  bateria de 2000mah. Ca sa facem o comparatie: vechea boxa avea doar 400mah si asta are 2000mah.. cu o mufa potrivita imi pot reincarca si telefonul de la ea daca e nevoie!
  • Update!! A trebuit sa returnez boxa, deoarece eu nu am luat masuri si nu incapea in torpedoul de la scuter. Mereu ce e puternic tre sa aibe si dimensiuni generoase! Asta e….
  • Galerie Foto

Loading

Related Images:

Boxa portabila Bluetooth-Fm Tellur Lycaon 10w
Etichetat pe:                    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *