Salutare! revin cu un scurt review la noua mea boxa portabila. Am avut o gramada de boxe portabile bluetooth pana acum si toate au cedat!

Prima a fost philips si era destul de bunicica, rezistenta la socuri si se auzea bine. Partea proasta era autonomia bateriei ft scazuta doar 2 ore.  A 2 boxa luata din Polonia ca suvenir nu a rezistat socurilor si s-a stricat difuzorul…

Mie imi trebuia o boxa portabila rezistenta si micuta si care sa se auda bine, de fel sunt mofturos la capitolul asya si vreau mereu lucruri de calitate cu sunet de calitate. Ei bine boxa asta indeplineste cerintele.


Este micuta, are dimensiunea de 67 x 67.  Desi este micuta are cateva sute de grame! Aici trage corpul ei din aluminiu si difuzorul de calitate.

Boxa este proiectata in America si facuta in China. Difuzorul este de 5w putere ceea ce inseamna ca are o putere uriasa pentru un corp atat de mic, asta pentru ca majoritatea boxelor portabile au maxim 3w.

Boxa are in interior si un mic radio ce poate fi folosit cu ajutorul unei mufe jack pentru a cauta posturile fm. Desi este ft mica are in jur de 300 de grame si o simti mereu rece asta datorita corpului din aluminiu ce foloseste si pe post de racire vara!


Sa trecem la partea de sunet si la performantele ei!

Anker SoundCore  in traducere inseamna „Miezul Sunetului” Adica sunetul din interior!  Sa revenim la sunet: spre uimirea mea nu distortioneaza deloc, nici cu volumul dat la maxim. Are un sunet clar si ft puternic, nu degeaba are 5w difuzorul. 

Bass-ul este destul de prezent, il simti imediat ce incepi sa dai muzica putin mai tare! Daca pui mini boxa pe birou si dai volumul spre 70-80% simti cum vibreaza biroul.. Cum spuneam si la inceputul acestui review: am avut ceva boxe pana acum si nici-una nu avea asa bass si fara distorsiuni.


Bateria lui Anker SoundCore Mini este declara la 15 ore de auditie cu volumul dat la 80%.

O chestie utila si importanta si care la alte boxe nu am vazut e ca nivelul bateriei iti este afisat pe telefonul mobil! La boxele ieftine de 40-60 lei nu iti afisa nivelul bateriei si aveai surpriza ca deodata sa se intrerupa…


Pretul boxei este de 120 lei redus de la 160 lei, la emag.ro si se bate cu JBL GO 2 si Creative C2 la pret si la calitatea boxei dar si a sunetului! Parerea mea este ca bate detasat la „bass” JBL GO 2 si are concurent doar pe Creative C2!

Mai jos aveti cateva poze cu boxa Anker!

112 total views, 3 views today

Rview: boxa portabila „Anker SoundCore Mini” argintie
Etichetat pe:                                                                

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!