Astazi am primit un apel de la un necunoscut

Astazi am primit un apel de la un necunoscut

Ma suna un barbat la vreo 40 de ani, nu spune nimic eu ii spun buna seara ca sunt educat, el spune buna ziua 😀 desi era ora 20:00. si incepe prin a-mi spune ca ii sun nevasta, si ca am sunat-o de mai multe ori? desi eu nu am sunat-o. Incep sa-i spun ca probabil este o greseala ca eu nu i-am sunat nevasta,, dar de unde intelegere  omu nu pricepe ca nu eu am sunat, si incepe sa urle la telefon. Cand am vazut ca incepe sa urle i-am inchis telefonul si imediat i-am dat si block.

Asta este nr de telefon : 0794906506 in caz ca sunteti sunati de pe numere de genul asta sau de pe nr cu 14 cifre cum au patit parintii mei, sa stiti ca sunt fel si fel de tepari care incearca sa te pacaleasca si sa-ti ia banii de pe telefon daca ai, daca nu apeleaza la alte metode. Eu m-am prins ca urma sa-mi spuna  ceva si de asta am si inchis/blocat nr de telefon.

 

In ziua de astazi nu mai ai incredere in nimeni, nu mai cred nici in campaniile de donare de bani/haine/alimente, pentru ca si alea sunt mincinoase si sunt facute cu scopul de a fura bani de la oameni.. 

 

Mare grija la cine raspundeti la telefon!

foto:infoalert.info

Loading

Related Images:

Astazi am primit un apel de la un necunoscut
Etichetat pe:                

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *