Primavara vine cu evenimente frumoase specifice sezonului. Ce poate fi mai frumos decat o plimbare lejera prin oras sa admiri copacii infloriti, sa te bucuri de caldura de primavara. Asa ca, Clubul Biciclistilor Vasluieni in colaborare cu Primaria si cu Politia Rutiera Vaslui organizeaza un eveniment de constientizare a miscarii, dar si de atentionare a soferilor ca si biciclistii fac parte din trafic si trebuie sa le acorde o atentie mai mare, si sa respecte acea distanta de 1,5m de biciclist.

Toti biciclistii, de la mic la mare  care detin o bicicleta sunt asteptati duminica 15 aprilie in Piata Civica la ora 11.

Pe langa aceasta plimbare in grup, cei din Clubul Biciclistilor Vasluieni vor tine lectii de mers pe bicicleta, iar cu ajutorul Politiei Rutiere se va face prima Inmatriculare a bicicletei din Vaslui, prin care se va face un registru a bicicletelor din oras, cu ajutorul caruia se vor gasi mai usor bicicletele furate!

Toti biciclistii ce vor participa la eveniment vor primi diplome de participare. Plimbarea va tine in jur la 40, 50 de minute.

Eu ma bucur cand vad asemenea evenimente la mine in oras, sper sa pot participa si eu la acest frumos eveniment 🙂

 

Mai multe detalii gasiti pe pagina evenimentului

 

913 total views, 1 views today

Vasluienii sunt invitati la o plimbare cu bicicleta pe 15 aprilie
Etichetat pe:            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *