Pentru telefoane SH alege usedproducts.ro nu flip.ro | Iata si cateva argumente.

De la inceput anunt ca nu am fost platit sa promovez acest site si aceasta firma ci este doar parerea mea dupa ce am achizitionat un telefon SH de la ei si am fost foarte multumit de promptitudinea lor si de corectitudinea site-ului, adica ce am comandat aia am primit si nu am avut griji ca voi primi altceva.

De ce nu Flip.ro?

  • 1. E multa reclama, acest site este finantat de emag si din cauza ca are parte de multa publicitate are si preturi mari
  • 2. Flip.ro nu are telefoane cu baterii originale ci cu baterii schimbate care mai mult de 1 an nu va tine.
  • 3.Flip.ro nu trimite pe langa telefon si cablu telefonului plus alimentator, deci astea tre sa ti le cumperi tu.

De ce usedproducts.ro?

  1. Preturile sunt mai mici
  2. Telefoanele sunt mai putin uzate
  3. Pe langa telefon primesti si accesoriile necesare.
  4. Ofera garantie 12 luni de zile la fel ca flip.ro

De ce telefon SH si nu unul nou? e simplu nu se merita sa dai 2500-3000 lei pe unul nou cand poti da 1000/1200 lei pe unul SH si in stare impecabila/ca nou!

Eu pentru ca am cumparat de la : https://usedproducts.ro am economisit in jur de 100 lei, telefonul asta fara zgarieturi de nici un fel pe ecran si cu urme minuscule pe corpul din aluminiu al telefonului il gaseam pe flip.ro cu cel putin 100 lei mai mult daca nu cu 150 lei si pe langa asta ar mai fi trebuit sa cheltui pe cablu si alimentator. Asa de banii aia am pus folie pe el si husa.

Asadar cand doresti sa-ti cumperi un telefon SH nu intra repede pe flip.ro ci mai cauta si alte site-uri caci vei fi surprins sa vezi ca celelalte site-uri au preturi mai accesibile!

Loading

Pentru telefoane SH alege usedproducts.ro nu flip.ro | Iata si cateva argumente.
Etichetat pe:                            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *