Zilele orasului Vaslui nu au insemnat doar concerte ci si o zona de Street Food unde oamenii au putut manca ceva rapid, dar si locuri de joaca pentru copii cum ar fi trambuline, topogane gonflabile si un mic trenulet. Fata de anii trecuti cand aceasta zona era tot in centrul orasului de data aceasta a fost mutata in zona strandului.

Aici gasesti de la traditionalii mici la deliciosul „Kurtos Kalacs” , la gogosi si alte specialitati. Zona a fost luata cu asalt de mii de Vasluieni care au venit sa se distreze si sa socializeze.

Cozile erau uriase si peste tot.. Sa va imagini ca pentru „Kurtos Kalacs” am stat la coada o ora, si nu exagerez cu nimic.. Desi erau vreo 3 comercianti care vindeau aceasta specialitate maghiara tot erau cozi. Bucatarii nu aveau timp nici sa respire, asta pentru ca unii cumparau si cate 7, din aceasta cauuza coada nu se mai termina.

Astazi duminica 15 august 2021 este ultima zi din cele 3, zi care probabil va fi cea mai aglomerata iar la ora 23 si ceva vor fi artificiile care marcheaza terminarea acestei sarbatori.

 355 total views,  1 views today

Zilele orasului Vaslui : Pe langa concerte- > Street Food si locuri de distractie pentru copii! (Video)
Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.