FoodPanda Vaslui | 2021 este anul cand Vaslui este introdus in acest sistem de livrare a mancarurilor

Foodpanda a sosit si la Vaslui!

O veste buna pentru Vasluienii care nu au timp sa mearga in oras la restaurant sa mananci si vor sa comande de acasa. Foodpanda a ajuns si la noii, mai tarziu dar mai bine mai tarziu decat niciodata.

Am verificat aplicatia si momentan sunt inscrise un numar de 32 de restaurante. Pe viitor vor fi mult mai multe cand se vor convinge ca asa poti avea mai multi clienti.

Este o metoda simpla si rapida de a comanda de acasa si de a nu mai face km prin oras prin canicula sau iarna prin ger.

Multe restaurante au transportul gratuit iar cele care nu au aceasta oferta transportul este simbolic undeva la 3, sau cel mult 6 lei.

Cu ocazia asta se vor face si noi locuri de munca pentru curierii care vor livra mancarea pe bicicletsa/scuter sau masina.

Sa speram ca se vor inscrie in aplicatie toate restaurantele si ca vei avea ce alege atunci cand vrei sa comanzi ceva de mancare.

Momentan in judetul Vaslui foodpanda a sosit doar in resedinta de judet, dar probabil ca pe viitor vor fi inscrise si celelalte orase din judet ca: Husi si Barlad.

Ce am observat este ca si Kaufland livreaza prin foodpda dar are o taxa de 6 lei pentru transport. Vorba aia daca esti comod si nu vrei sa te deplasezi atunci platesti 🙂

Loading

Related Images:

FoodPanda Vaslui | 2021 este anul cand Vaslui este introdus in acest sistem de livrare a mancarurilor
Etichetat pe:                            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *