Desi este iarna, temperaturile de cateva saptamani nu mai scad ziua sub 0 grade, deci in concluzie se poate munci in aer liber. Drept dovada sunt doua santiere in aceasta perioada in Vaslui. 1 Strip Mall, constructie ce a inceput anul trecut in toamna. 2 magazin dedeman, constructie inceputa in decembrie si ce se afla intr-un stadiu foarte avansat.

Doar primaria sta si asteapta sa vina vara, de aproape 1 an de zile ar fi trebuit sa termine constructia noului bazar din Vaslui+ Targul de masini. Doi ani in care au pus motive ca trebuie refacut proiectul si adaugate mai multe iesiri de urgenta in caz de incendiu. doi ani sa trebuiasca sa refaci un proiect?  

locul  unde ar fi trebuit sa fie noul bazar

Anul trecut in toamna primarul se lauda ca a primit in sfarsit autorizatia de constructie si ca poate incepe constructia noului bazar.. Iata ca suntem in februarie luna cu temperaturi de 0-10 grade cu plus si nu s-a inceput nimic. Se tot lalaieste de ani de zile inceperea acelei constructii..  Nu e de mirare caci suntem in Romania si treburile astea se intampla mai peste tot. 

Cum firmele private cand se apuca de o treaba o termina la timp si tu ca primarie nu? cum acele firme private pot munci si pe timp de iarna si primaria nu? Raspunsurile si scuzele raman in primarie…

Va atasez o poza facuta cu telefonul mobil acum doua zile, in care se vede clar ca nu este nici urma de utilaj sau de muncitor acolo si nu se stie cand va incepe constructia noului bazar.

 

Vremea permite inceperea noilor constructii, chiar daca este iarna
Etichetat pe:                    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − ten =