Salutare! Am revenit cu un update la acest articol unde imi spun parerea legat de acest scuter electric si cum s-a comportat el in astia 3 ani.

Articolul de la primul an de utilizare: Bicicleta Electrica de tip ‘Scuter’ Tornado 900 Premium

Articolul de la al doilea an de utilizare: Doi ani de cand am un scuter electric! | Zt-09- TRD-900

Si acum dupa trei ani de folosinta revin cu niste detaliii importante ce cuprind bateria si cum a rezistat acest scuter in acesti 3 ani.

Un singur an de zile am folosit bateria cu care el a venit, adica pe „plumb” iar dupa am fost nevoit sa trec pe „Litiu ion” si acum am nu una ci doua baterii: Prima care are 2 ani de zile are o capacitate de 18 ah si 1000w iar a doua are 15 ah si tot 1000w.

Cum ambele baterii parcurg undeva la 70km+- 5km in functie de temperatura exterioara, greutatea utilizatorului, inclinatia si viteza vantului.

Ca sa nu va retin prea mult vreau sa spun ca sunt multumit de modelul asta de scuter electric ales de mine : Tornado 900 Premium, care se mai gaseste sub numele de Ztech -09 Premium.

Cum am spus in articolele anterioare in astia 3 ani am shimbat carena de pe partea dreapta pentru ca s-a spart si cauciucul de pe spate pentru ca avea semne de imbatranire „crapaturi”!

Daca sunteti curiosi sa vedeti cum arata scuterul acum dupa 3 ani atasez si un video facut astazi!

 329 total views,  1 views today

Update dupa 3 ani de utilizare! Bicicleta Electrica de tip ‘Scuter’ Tornado 900 Premium
Etichetat pe:                            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ten + 10 =