Romania a ajuns rau de tot din punct de vedere al sistemului medical, fata de grija purtata catre pacienti etc..

Tot sistemul este varza!!!

Cum am ajuns la concluzia asta? am fost internat in Iasi la SF Spiridon, cu o internare de o zi mai mult am fost la un control „analize de sange si un ecograf”. Toate bune pana la externare, desi a fost doar internare de cateva ore medicul meu rezident din nepasare nu mi-a facut reteta compensata  si a trebuit sa revin peste o saptamana sa o iau. Revin asa cum mi-a spus medicul meu si dupa ce ajung la „Ambulatoriu” si incearca asistenta sefa sa-mi faca reteta  vad ca nu reuseste.   Ma trimite la secretariat care la randu ei secretara incearca sa printeze reteta si nu reuseste nici ea si imi zice sa revin peste o ora.   „Pff ce ghinion am, zic eu in gand” 

Ma plimb prin oras de aiurea si ma suna asistenta sefa si ma anunta ca „Tokenul” s-a blocat cu cardul de sanatate in interior si ca il da la deblocat si sa revin saptamana viitoare..  Raman fara cuvinte… 

Revin astazi asa cum mi s-a spus si reseteaza asistenta cardul si da sa printeze. Surpriza  cica s-a blocat site-ul probabil „CNAS” nust exact,  si ca nu poate sa-mi printeze reteta!! Mai astept, mai incearca si imi zice sa revin peste o ora. Revin peste o ora si nimic…. Nici-o schimbare tot blocat era site-ul si mi-a zis sa revin joi sau vineri!    Cand am auzit m-a luat cu caldura, de la nervi.

 

In concluzie in Romania pentru o reteta amarata tre sa faci 3,4 drumuri si sa dai bani pe  transport! Asta pentru ca nu mai investeste nimeni in sanatate.. Doar le-a facut medicilor salarii de 3-5000 euro dar in rest totul e ca acum 30 de ani! 

Eu sunt tanar si pot, dar daca era  cineva mai in varsta ar fi putut face 3-4 drumuri pentru o reteta?

Tot sistemul medical este la pamant! Si sistemul informatic si medici si tot… Medicii sunt plictisiti desi sunt extrem de bine platiti acum.    Sa tot traiesti in Romania….

Sistemul medical din Romania este la pamant, ca un pacient in „moarte clinica”!
Etichetat pe:                

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one + 13 =