Se va uni Republica Moldova cu Romania? Nu in urmatorii 20 de ani, iata si de ce!

Recent am vazut la B1TV un interviu facut in Moldova legat de aceasta unire de care se vorbeste de 25 de ani dar care bate pasul pe loc. Oamenii intervievati din Moldova in procent de 70% nu au fost de acord cu unirea Republicii Moldova cu Romania.

Sunteti de acord ca Republica Moldova sa se uneasca din nou cu Romania?

 1. Contra: Nu sunt de acord pentru ca doresc ca Republica Moldova sa ramana un stat „dependent” a zis domnul
  1. Contra: Nu pentru ca si asa Romanii is vai capul lor de saraci.
  2. Pentru: Da pentru ca asa putem intra in Uniunea Europeana. Deci asta le este scopul, si defapt ei nu dau 2 bani pe Romania.

Cat de saraci sunt Romanii? Iata cat de saraci: 1 Euro echivalent a 4.95  lei Romanesti VS 1 Euro echivalent a 19.92  lei Moldovenesti.

Cine sunt mai saraci de 4x ca noi? Moldovenii.

Cine sunt fuduli si cu nasul pe sus? Moldovenii.

Cine primeste apa din Romania? Moldova

Cine primeste gaz din Romania? Moldova

In cazul asta va meritati soarta.. Voi si asa va faceti interesul in Romania.. Veniti va faceti buletine pe bani si dupa plecati si va doare la dos de Romania. In concluzie nu meritati sa fiti Romani!

Am vizitat 10 tari pana acum dar in Moldova nu am ajuns. Nu ma atrage nimic sa o vizitez, in special cand vad cat de fuduli sunt oamenii din acea tara saraca si vai de capul ei.. O singura data am trecut prutul si atunci a fost cu scoala la evenimentul numit „Podul de flori” din 1990. Desi in 2 ore as fi in Chisinau din Vaslui inca nu am in plan sa o vizitez..

Cine stie poate intr-o zi voi ajunge si pe acolo o zi doua. Pana atunci sa speram ca noile generatii de Moldoveni nu vor gandi ca batranii care sunt invatati sa fie dominati de Rusi dar si dependenti de ei..

Loading

Related Images:

Se va uni Republica Moldova cu Romania? Nu in urmatorii 20 de ani, iata si de ce!
Etichetat pe:                    

Un comentariu la „Se va uni Republica Moldova cu Romania? Nu in urmatorii 20 de ani, iata si de ce!

 • 3 ianuarie 2023 la 12:54 pm
  Legătură permanentă

  Din cauza oamenilor ce publica astfel de comentarii nu ne vom uni. Daca nua i mers pana acum in Moldova, macar nu iti mai da astfel de pareri ca nu sti ce vorbesti, dar e la fel cam ca si cum ai fi intrebat un roman in 1980 daca vrea sa mai fie comunist. Foarte penibila postarea

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *