4 tipuri de iluminare

Salutare! revin cu un review al tastaturii de gaming Genesis RX39. Pana acum am avut o tastatura ce nu era de gaming si venea de la Trust, tastatura si-a facut treaba cu brio ani de zile, a facut fata la „mici inundatii” ­čÖé  la praf, firimituri de paine etc, caci mananc des la birou si se mai intampla sa scap firimituri pe tastatura sau sa vars din greseala cafeaua :). 

gaming keyboard

Tastatura Trust era iluminata cu leduri albastre dar dupa 3,4 ani deja lumina aia abia se observa pe timp de noapte si nu ma mai ajuta.

Ce mi-a placut la tastatura aia e ca nu trebuia sa apesi tare pe taste sa scrii, nu era de gaming dar ma invatasem cu ea ca scriam pe intuneric fara sa ma uit la taste, la fel fac si cu noua tastatura doar ca mai gresesc cate-o litera din cauza ca e de gaming tastatura si tastele se duc mai adanc cand apesi pe ele..

lumina albastra

Acum diferenta dintre o tastatura de gaming si una normal e ca cea dea gaming are tastele mai iesite in afara, e facuta sa reziste mai mult, sau cel putin asa ar trebui.

Noua tastatura are 3 tipuri de iluminare: lumina rosie, lumina albastra si lumina mov. Lumina este suficient de puternica si vizibila pe timpul zilei, pe timpul noptii zici ca ai o tastatura SF ­čÖé Printr-o combinatie de taste Fn si page up poti seta intensitatea luminii  de sub taste si ai 3 intensitati. Tot printr-o combinatie de taste Fn si tasta cu acel bec cu care aprinzi lumina poti seta ca luminile sa se schimbe singure ceea ce e foarte misto .

Momentan atat pot spune despre aceasta tastatura, urmeaza sa revin cu un review peste o luna doua si sa va spun cum face fata utilizarii in jocuri.

  

Review tastatura de gaming Genesis RX39
Etichetat pe:                    

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × three =