Review: Mini aeroterma de tip „Semineu”  cu o putere de 1000w (Video)

Salutare! Revin cu un now review, iar de data asta la o aeroterma de tip SEMINEU. Tot vine iarna si trebuie sa cautam solutii alternative cu care sa ne incalzim locuintele. Am ales sa-mi cumpar o aeroterma de acest gen si pentru ca este frumoasa si schimba aspectul camerei dar si pentru ca iti da o stare de bine cand este pornita si imita jarul din soba.

Aeroterma este cumparata de pe www.banggood.com si a costat in jur de 40$ cu tot cu transport, in Romania acest model nu se gaseste. A ajuns in 2 saptamani si sunt foarte multumit de ea si chiar este peste asteptari la puterea de incalzire. O tin pe prima treapta de ventilatie iar in 15 min creste temperatura in camera cu cel putin 1 grad. Am ales aceasta varianta pentru a suplimenta caldura din casa: centrala+aeroterma.

Functii

  1. Are doua trepte de viteza
  2. Are timer ce poate fi setat de la o ora pana la 12 ore, asa ca te poti culca linistit si ea se va opri.
  3. Are termometru in interior, asa ca daca temperatura va ajunge la 23 grade si ea se va opri
  4. Are ceramica la interior asa ca odata ce ai oprit-o inca va emana caldura. Cele ieftine nu au asa ceva si se racesc imediat.
  5. Temperatura reglabila de la 15 grade la 35
  6. Poate fi folosita si pe timp de vara pentru ventilare fara incalzire.

Aspect

Are dimensiuni reduse, doar „21.50 x 12.00 x 7.70 cm” si lumini interschimbabile in partea de jos unde este evacuarea aerului. In partea de sus unde este imitat semineul are un efect ce imita foarte bine semineul.

Atasez si un video mai jos unde puteti vedea cum arata si cum functioneaza.

Loading

Review: Mini aeroterma de tip „Semineu” cu o putere de 1000w (Video)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *