Combina Frigorifica BEKO NeoFrost de 386litri

Acum 2 zile vechea mea combina frigorifica Indesit care avea o varsta considerabila de 14 ani intrase in „coma” si nu mai avea putere sa inghete carnea din congelator. Simptomele incepuse de acum 2 ani cand motorul nu se mai oprea iar de 2 zile incepuse un bolborosit urat la spatele lui si aia a fost.

Noroc ca am fost pe faza si am verificat starea carnii si am observat ca vreo 2 pungi erau usor dezghetate. A trebuit sa iau altul de urgenta asa ca intai m-am uitat pe emag dar livrarea era ptr a 2 zi si nu mai puteam astepta inca o zi ca mi se dezgheta de tot carnea asa ca am trecut la flanco.ro si altex.ro dar pe site nu erau toate in stocul magazinului asa ca am mers la altex si am ales o combina frigorifica.

M-am oprit catre acest model ca are congelatorul mai mare de 120 litri fata de 90 al vechiului frigider.

Eu desi sunt singur prefer sa am congelatorul plin sa pot difersifica felurile de mancare si sa economisesc bani. Partea de frigider putea fi mai mica nu ma suparam dar e bine ca e mai mare ca nu ma incurca.

Combina Frigorifica cu dozator de apa

Un alt motiv pentru care am ales acest model a fost si pentru ca are „dozator de apa” o functionalitate foarte utila pe timpul verii cand este foarte cald si caldura intra usor in frigider si de la deschiderile dese nu doar ca frigiderul trage din greu dar se depune si mai mult gheata pe pereti.

Asa cu functia asta nu mai ai treaba cu interiorul frigiderului, poate doar cand reumpli rezervorul cu apa.

Usi reversibile

Modelul asta de combina frigorifica are usile reversibila, asa ca daca unde o montezi ai nevoie sa se deschide catre stanga si nu catre dreapta se pot instala usile foarte usor, doar ca trebuie sa o faca un meserias, ori platesti serviciul asta la achizitionare.

Tehnologie NeoFrost

Tehnologia NeoFrost reprezinta un element de care depinde siguranta deplina a alimentelor din frigider si congelator. Aceasta tehnologie este intalnita numai la aparatele frigorifice marca Beko.

Spre deosebire de varianta NoFrost, tehnologia NeoFrost nu usuca alimentele. Chiar daca este tot un sistem bazat pe emiterea curentilor fini de aer, umiditatea alimentelor nu va fi afectata, iar proprietatile si consistenta vor fi mentinute pentru un timp mai indelungat.

NeoFrost asigura o racire de doua ori mai rapida, iar o combina frigorifica prevazuta cu aceasta functie, detine sisteme de racire independente, unul pentru frigider si altul pentru congelator.

Asta ar fi in mare review-ul meu pentru combina frigorifica Beko. Aveti mai jos si un video cu a mea combina..

 107 total views,  2 views today

Review Combina Frigorifica BEKO NeoFrost de 386litri cu dozator de apa (Video)
Etichetat pe:            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

fourteen + 16 =